|
||||||||||
Sos cebulowyKrótki opis potrawyPodawac do baraniny,cieleciny,jaj oraz warzyw.Potrzebne składniki 2 szklanki sosu beszamelowego 3 średnie cebule 2 łyżki masła szklanka bulionu drobiowego sól,bialy pieprz Etapy przyrządzania1
Cebule obieramy i drobno kroimy, szklimy na masle i zalewamy zimnym bulionem (gotujemy ok10 min.). Zostawiamy aby przestyglo, a nastepnie miksujemy. Wlewamy do beszamelu i doprawiamy sola i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|