Fasolka w białym sosie

Aktualna ocena: 0
dodany przez: patryshia
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Sałatki i surówki
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Fasolka jest znakomitym dodatkiem do drugiego dania.

Potrzebne składniki

• 30 dag mlodej fasolki szparagowej
• pol szklanki mleka
• po lyzeczce maki i soku z cytryny
• kilka galazek koperku
• czaber,cukier,sol

Etapy przyrządzania

1
Oyczszczamy fasole,myjemy,kroimy na kawalki,zalewamy mala iloscia osolonego wrzatku, gotujemy pod przykryciem. Dodajemy do mlekaw make i mieszamy, wlewamy do fasoli. Wsypujemy szczypte czabru, zagotowujemy ciagle mieszajac. Zabieramy z ognia i przyprawiamy cukrem i sokiem z cytryny. Dekorujemy koperkiem.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher