|
||||||||||
Sledzie w koncentracieKrótki opis potrawydoskonała przekąskaPotrzebne składniki śledzie solone - 1 kg cebule - 4 szt. olej - 1/2 szkl. rodzynki - 10 dag cukier - 2 łyżka(i) koncentrat pomidorowy - 3 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Sledzie wymoczyć.Pokrojoną w plastry cebulę podsmażyć na oleju.Dodać cukier,rodzynki,koncentrat pomidorowy.Zagotować i odstawić do lekkiego ostudzenia.Sledzie ułozyć na półmisku i przełożyć pastą.
Jak podawać?ułożone na półmisku i przełozone pastą Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|