|
||||||||||
Dwukolorowa kapustaKrótki opis potrawyCiekawa sałatka.Potrzebne składniki ćwierć malej głowki kapusty bialej i czerwonej cebula 2 jablka natka pietruszki Sos: 2 łyżki oleju zabek czosnku sok z cytryny cukier,sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Kapuste drobno szatkujemy, cebule siekamy, jablka trzemy na tarce. Łaczymy.
Sos: Do sloika wlewamy olej,3-4 lyzki wody, 3 lyzki soku z cytryny,dodajemy zmiazdzony czosnek i przyprawy. Potrzasamy. Polewamy nim surowke., mieszamy i posypujemy posiekana natka pietruszki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|