|
||||||||||
Cielęcina pieczonaKrótki opis potrawyPodawac na goraco, w ziemniakach i surowka, lub na zimno,jako dodatek do pieczywa.Potrzebne składniki 1 kg cieleciny bez kosci 2 zabki czosnku estragon kilka galazek natki pietruszki sól Etapy przyrządzania1
Mieso umyc, osuszyc, natrzec zmiazdzonym czosnkiem, oproszyc sola i estragonem. Oblozyc natka, zawinac w folie aluminiowa. Ulozyc w brytfannie i upiec w nagrzanym piekarniku.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|