|
||||||||||
Sos musztardowyKrótki opis potrawydoskonały do mięsPotrzebne składniki cebula - 1 szt. masło - 1 łyżka(i) kieliszek białego wytrawnego wina musztarda - 3 łyżka(i) gęsta śmietana - 3 łyżka(i) mąka - 1 łyżka(i) marynowane grzybki - 3 szt. pieprz,sól Etapy przyrządzania1
Cebulę posiekać,zeszklić na maśle,podlać winem.Dusić ,aż się rozgotuje,zmiksować.Wymieszać z musztardą,podgrzać,dodać śmietankę rozmieszaną z mąką,mieszając zagotować.Przyprawić,wymieszac z posiekanymi grzybkami.
Jak podawać?do wieprzowiny i wołowiny Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|