|
||||||||||
Pasta pieczarkowaKrótki opis potrawyPyszna pasta na kanapeczki.Potrzebne składniki 6 bialek jaj ugotowanych na twardo 4 male pieczarki lyzka posiekanej natki pietruszki lyzeczka posiekanej cebuli 2 lyzki chudego mleka lyzeczka niskotluszczowego majonezu sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Pieczarki umyc, osuszyc, zetrzec na tarce do jarzyn, poddusic krotko na patelni razem z cebula, wystudzic. Bialko posiekac, utrzec z mlekiem, majonezem i zielenina. Dodac pieczarki, przyprawic sola i pierzem, wymieszac.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|