|
||||||||||
Pasta bananowaKrótki opis potrawyNa kanapeczki.Potrzebne składniki dojrzaly banan - 1 chudy miękki twarogu - 15 dag jogurt o smaku gruszkowym - 4 łyżka(i) sok z cytryny listki bazylii i kawalek brzoskwini lub pomidorka koktajlowego Etapy przyrządzania1
Banan umyc, obrac, pokroic na kawalki, rozgniesc widelcem lub zmiksowac. Polaczyc z twarogiem i jogurtem, przyprawic sokiem z cytryny. Na kanapki wycisnac paste za pomaca szprycki, udekorowac.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|