|
||||||||||
Surówka z kapusty i gruszekKrótki opis potrawyzdrowa i taniaPotrzebne składniki czerwona kapusta - 1/2 szt. gruszka - 1 szt. cytryna - 1/2 szt. sól,cukier siekane orzechy - 1 łyżka(i) oliwa - 3 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Kapustę poszatkować.Wrzucić na osolony wrzątek i gotować na półmiękko.Osączyć,ostudzić,wymieszac z sokiem z cytryny.Gruszki umyć i pokroić na plasterki.Wymieszać z kapustą,przyprawić solą i cukrem.Skropić oliwą i posypać posiekanymi orzechami.
Jak podawać?samą lub jako dodatek do dania Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|