|
||||||||||
Sos tureckiKrótki opis potrawyPodawac do bialych mies.Potrzebne składniki szklanka majonezu strak czerwonej papryki 2 lyzki jogurtu smietankowego 2 lyzki koncentratu pomidorowego 2 lyzki rodzynek sok z cytryny curry,sol,cukier Etapy przyrządzania1
Papryke sparzyc i po zdjeciu skork pokroic w cienkkie plasterki. Zalane wrzatkiem rodzynki osaczyc na sicie. Majonez wymieszac z jogurtem i koncentratem pomidorowym, potem dodac papryke, rodzynki i wszystkie przyprawy.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|