|
||||||||||
Sos skandynawskiKrótki opis potrawyPodawac do wedlin i zimnych mies.Potrzebne składniki szklanka majonezu pol szklanki bialego wytrawnego wina 2-3 łyżki startego chrzanu jablko pol szklanki ubitej smietany cukier, sol,bialy pieprz Etapy przyrządzania1
Jablko obrac, podzielic na czastki, wlozyc do rondelka, podlac winem, udusic. Miekkie przetrzec przez sito,ostudzic,polaczyc z chrzanem, doprawic do smaku cukrem, sola i pieprzem. Majonez delikatnie wymieszac z bita smietana, a nastepnie z doprawionym jabłkiem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|