|
||||||||||
Sos andaluzyjskiKrótki opis potrawyPodawac do wedlin, zimnych mies i jaj ugotowanych na twardo.Potrzebne składniki szklanka majonezu 2-3 łyzki ostego keczupu 2 straki czerwonej papryki konserwowej sól pieprz Etapy przyrządzania1
Majonez połączyć z keczupem. Paprykę pokroic w drobna kostke. Wszystkie składniki dokładnie wymieszac, doprawic do smaku pieprzem a sola.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|