|
||||||||||
indyk na miodzieKrótki opis potrawymiodzio :)Potrzebne składniki pierś indyczna miód oliwia zioła Etapy przyrządzania1
Pierś indyka pokroić w kawałeczki .Każdy kawałek obsypać ziołami, polać miodem, zalać oliwą, tak aby całość była przykryta. Wstawić do lodówki Wyjmować kawałki z sosu i piec na gorącej patelni polewając sosem. Dolać resztę sosu i poddusić.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|