żurek

Aktualna ocena: 0
dodany przez: puncowianka
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Zupy
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

najlepszy bo śląski

Potrzebne składniki

• boczek wędzony - 30 dag
• liść laurowy
• ziele angielskie
• ziemniaczki

Etapy przyrządzania

1
ZIEMNIACZKI W KOSTECZKE RAZEM GOTOWAC AŻ BEDZIE WSZYSTKO MIĘKKIE.ZALAC ŚWIEŻO UKISZONYM ZURKIEM OKOŁO O,5L I NA KONIEC ZALAĆ PRZESMAZONĄ CEBULKĄ NA SMALCU DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLA PIEPRZEM WEGETĄ I MAJERANKIEM---PYCHAAAAAA
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.

Dodaj komentarz



Aby dodać komentarz przepisz podane 2 słowa w pole poniżej.
Zarejestruj się, zalogowani użytkownicy nie muszą przepisywać kodu.
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher