|
||||||||||
Zupa cytrynowa (lekka czysta)Krótki opis potrawyPysznie , tanio, szybko...Potrzebne składniki 2 szklanki bulionu z kurczaka sok i skórka otarta z cytryny pol łyżeczki miodu pól łyżeczki mielonego białego pieprzu 4-6 jajek przepiórczych ugotowanych na twardo 2 cienkie plasterki cytryny bez pestek sól Etapy przyrządzania1
Zagotowac bulion ze skórka z cytryny, pieprzem i miodem, dodac sok z cytryny, wymieszac, ewentualnie doprawic do smaku sola. Podawac z plasterkami cytryny i jajeczkami przepiorczymi.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|