|
||||||||||
Śledż w sosie curryKrótki opis potrawyśledziePotrzebne składniki filety śledziowe - 50 dag majonez - 4 łyżka(i) śmietana - 100 ml musztarda - 1 łyżka(i) rodzynki - 2 łyżka(i) curry - 1 łyżeczka(i) ocet - 2 łyżeczka(i) Etapy przyrządzania1
Śledzie moczyć w wodzie z dodatkiem octu ok 50 min. Pokroić w paski. Rodzynki sparzyć, odcedzić. Majonez połączyć ze śmietaną i musztardą. Dodać curry, rodzynki i wymieszać. Śledzie polać sosem i udekorować rodzynkami
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|