masełko do potraw z grilla

Aktualna ocena: 0
autor: SylwiaLilianna
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Masło czosnkowe

Na tej samej zasadzie jak poprzednia możesz przygotować masło z dodatkiem czosnku. O właściwościach czosnku nie muszę już chyba pisać bo wszyscy zdajemy sobie sprawę z jego dobroczynnego działania zwłaszcza w okresie przeziębień. Przed dodaniem czosnku do masła należy go dobrze zmiażdżyć, można też dodać odrobinę soli. Ilość czosnku jaką dodasz zależy od Twoich upodobań. Jest to doskonały dodatek zarówno do kanapek jak i do pieczonych mięs.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ta porada nie została jeszcze skomentowana.
Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher