Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karmen Zjadacz chleba
Dołączył: 28 Mar 2012 Posty: 4
Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 28 Mar 2012 17:12 Temat postu: Mięsny jeż:)
|
|
|
Składniki:)
Kilka białych kiełbasek – kolce jeża
Szynka gotowana – wypełnienie twarzy jeża
Dwa spore plastry kaszanki – policzki
Dwa plastry suchej krakowskiej – oczy
Parówka – uśmiech
Najtrudniejsza część:) przygotowanie:)
Układamy głowę bądź cały sylwetkę jeża:)
ewentualnie można wykonać wersję tatara w kształcie jeża:) kolce wykonujemy z ziaren ryżu:) nos z pomidora, oczy z ogórków:)
mięso mielone zdatne do dania znajdziecie tu:) _________________
|
Zainteresowania: gotowanie, filmy, muzyka, sport |
|
Powrót do góry |
|
|
Saweczka Zjadacz chleba
Dołączył: 11 Lip 2011 Posty: 8
Skąd: Trzebnica
|
Wysłany: 26 Cze 2012 14:23 Temat postu:
|
|
|
szkoda, że nie ma zdjęć bo ciut trudno sobie to wyobrazić.
To raczej musi być spora potrawa, tak wizualnie, aby przypominało jeża. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|